21 липня 2020 року

20:41:41 20.07.2020 Назад

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ

ХВЕСИКА  МИХАЙЛА АРТЕМОВИЧА!

ГЛИБОКОПОВАЖНИЙ МИХАЙЛЕ АРТЕМОВИЧУ!

Колектив Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» сердечно поздоровляє Вас із ювілеєм!

Ми знаємо і цінуємо Вас як відомого ученого, який зробив вагомий внесок у вирішення актуальних наукових та прикладних проблем розвитку нашої держави. Ваші численні публікації за різними науковими напрямами здобули глибоку повагу і визнання як колег-економістів, так і спеціалістів-практиків не лише в Україні, а й за кордоном, стали значним внеском у розвиток держави й високо оцінені науковою громадськістю шляхом присудженням високого звання академіка, а також обрання дійсним членом (академіком) Міжнародної інженерної академії та членом Міжнародної консультативної ради GrassrootsInstitute (Канада).

Ваші дослідження завжди вирізняються неординарністю підходів до вирішення наукових проблем, оригінальністю мислення, піонерним творчим початком. Усе це свідчить про глибоке професійне осмислення світових економічних проблем, непересічне наукове дарування, чітку громадянську позицію в теперішній складний час.

Ми шануємо Вас не лише як керівника з глибокими знаннями, великим життєвим досвідом та високим професіоналізмом, але й як людину з великої літери: відповідальну, чесну, мудру, доброзичливу, завжди готову надати допомогу і підтримку всім, хто її потребує. Ці риси принесли заслужений авторитет і повагу в колективах співробітників Президій НАН та НААН України, споріднених наукових установ.

Керований Вами інститут – це один з найвагоміших наукових підрозділів Національної академії наук України, де на високому науковому рівні вирішуються економічні, екологічні та соціальні проблеми нашої держави. Ви багато працюєте для підвищення якості наукових досліджень і ефективності впровадження їх результатів у суспільну практику.

У день Вашого славного ювілею висловлюємо глибоку шану та бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя, родинного затишку, здійснення творчих задумів!