13 вересня 2019 року

12:37:30 13.09.2019 Назад

У ПАРЛАМЕНТІ ВІДКРИЛАСЯ ФОТОЕКСПОЗИЦІЯ «ЛІСІВНИКИ НА СЛУЖБІ ЛІСУ ТА СУСПІЛЬСТВУ»

За сприяння секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування 10-13 вересня Державне агентство лісових ресурсів України відкрило у Парламенті фотоекспозицію «Лісівники на службі лісу та суспільству».

Метою фотовиставки є привернення уваги народних обранців до лісового та мисливського господарства. Відвідувачі фотовиставки зможуть ознайомитися зі складовими лісогосподарської діяльності та повсякденних буднів лісівників. При відкритті фотовиставки була можливість обговорити сучасний стан та перспективи розвитку галузі, привернути увагу народних обранців до законодавчих прогалин, які не дозволяють повноцінно та ефективно здійснювати господарювання для забезпечення суспільства деревиною та іншими продуктами лісу. 

Захід проводиться в рамках акції Держлісагентства «Лісівничий тиждень» з нагоди професійного свята працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України – Дня працівника лісу.

У відкритті фотоекспозиції взяли участь народні депутати України, заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар, експерти лісової галузі та інші.

До роботи заходу долучився провідний науковий співробітник відділу методології сталого розвитку професор Ігор Лицур, який розповів про значення лісового сектора економіки в розвитку держави.