27 жовтня 2018 року

14:45:41 27.10.2018 Назад

ЗУСТРІЧ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ СПІЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗІ СТВОРЕННЯ ПЛАНУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ КОРЕЄЮ І УКРАЇНОЮ

23 жовтня 2018 року директор ДУ ІЕПСР НАН України академік НААН України М. А. Хвесик взяв участь у зустрічі робочої групи з питань спільних досліджень зі створення плану сільськогосподарського співробітництва між Кореєю і Україною, яка відбулася в посольстві Республіки Корея в Україні за участю Посла Республіки Корея в Україні пана Лі Янг-Гу, Консула посольства Республіки Корея в Україні пана Шин Кю Хо, а також представників Міністерства аграрної політики і продовольства України, ТОВ «Грант Торнтон», «Тризуб», ПАТ «Миронівський хлібопродукт», Асоціації виробників молока, НУБіП України, асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (м. Київ, вул. Стрілецька, 12).

Члени робочої групи обговорили мету і цілі плану сільськогосподарського співробітництва між Кореєю і Україною, завдання робочої групи, графік проекту, уточнили функції робочої групи, терміни підготовки коментарів, пропозицій і матеріалів.

Академік НААН України М. А. Хвесик разом із старшим науковим співробітником відділу проблем економіки земельних і лісових ресурсів к.е.н., с.н.с. Сакаль О. В. представили коментарі і додаткові матеріали до концепції і структури плану сільськогосподарського співробітництва між Кореєю і Україною, розроблені за результатами наукових досліджень ДУ ІЕПСР НАН України.