4 вересня 2018 року

16:45:38 04.09.2018 Назад

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «ЛОНГУА, ШЕНЬЧЖЕНЬ (КИТАЙ) ─ КИЇВ (УКРАЇНА): ОБМІН ДОСВІДОМ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ»

3 вересня 2018 року завідувач відділу економічних проблем екологічної політики та сталого розвитку к.е.н., с.н.с. В.М. Колмакова та головний науковий співробітник відділу д.е.н., проф. О.О. Веклич взяли участь у конференції «Презентація «Лонгуа, Шеньчжень (Китай) ─ Київ (Україна): обмін досвідом ведення бізнесу», яка відбулася в Торгово-промисловій палаті України за участю віце-президента ТПП України Валерія Короля.

Сторони обговорили можливості співпраці України та Китаю в таких сферах, як розвиток торговельно-економічних відносин між державами (презентація мера району Лонгуа Чен Цінга)та бізнес-середовища на прикладі району Лонгуа (презентація Лю Цюронга, керівника Центру обслуговування підприємств району Лонгуа м. Шеньчжень).

Від української сторони з доповідями виступили Руслан Осипенко –виконавчий директор Китайської торгової асоціації, Олег Ситник – президент Товариства українсько-китайської дружби та Володимир Хмурич – директор Індустріального парку «Біла Церква».

Учасникам китайської делегації передано для ознайомлення пропозиції щодо можливої співпраці в науковій сфері на тему «Формування компенсаційно-фінансового механізму відшкодування збитків від забруднення екосистем», підготовлені у відділі економічних проблем екологічної політики та сталого розвитку Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України».