7 грудня 2017 року

16:10:48 07.12.2017 Назад

ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ КОМІТЕТ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН РОЗГЛЯНУВ СТРАТЕГІЮ РЕФОРМУВАННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

6 грудня 2017 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося виїзне засідання Комітету з питань аграрної політики і земельних відносин Верховної Ради України з питань реформування лісового господарства. Провідний науковий співробітник відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами професор І.М. Лицур взяв участь у засіданні та представив економічне обґрунтування реформ у лісовому господарстві.

Необхідність такого зібрання обумовлена cхваленням 15 листопада 2017 року Кабінетом Міністрів України Стратегії реформування лісового господарства України на період до 2022 року. Один з лейтмотивів документа – створення нового суб’єкта господарювання в лісовій галузі, а основне завдання засідання дати можливість практикам, професіоналам, науковцям і представникам громадськості висловити свою позицію щодо змісту цього документа і перспектив розвитку галузі загалом.

Детальніше ознайомитися із виступами учасників заходу можна за посиланням https://nubip.edu.ua/node/40418