10 червня 2017 року

10:12:07 10.06.2017 Назад

КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ «ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ДОНБАСУ»

8 червня 2017 року співробітники Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» заступник директора з наукової роботи, д.е.н., проф. Бистряков Ігор Костянтинович, завідувач відділом проблем економіки земельних і лісових ресурсів, д.е.н., с.н.с. Сундук Анатолій Миколайович взяли участь у роботі круглого столу на тему «Екологічні проблеми Донбасу», організованому в Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

У рамках круглого столу Комітету було передано розроблені ДУ ІЕПСР НАН України аналітичні матеріали на тему «Бізнес-орієнтовані підходи щодо подолання екологічних проблем Донбасу» з розгорнутими пропозиціями до проекту рішення круглого столу з цих питань.

У роботі заходу взяли участь представники Кабінету Міністрів України, Міністерства екології та природних ресурсів, Ради національної безпеки і оборони, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо-переміщених осіб, Міністерства оборони, Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства охорони здоров’я, Державної екологічної інспекції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного агентства водних ресурсів, Державного агентства лісового господарства, Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій, фахівці з науково-дослідних установ та експерти громадських організацій.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за посиланням: http://komekolog.rada.gov.ua