31 березня 2017 року

10:48:39 31.03.2017 Назад

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОГЕОФОРУМ-2017. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ІННОВАЦІЇ»

23–25 березня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу була проведена Міжнародна науково-практична конференція «ЕКОГЕОФОРУМ-2017. Актуальні проблеми та інновації», присвячена 50-річчю університету.

Захід проходив за підтримки Екологічної компанії «Віза-Вторма», ДП Закарпатгеодезцентр, ДTEK Бурштинська ТЕС, Архітектурно-планувального бюро управління архітектури і містобудування Івано-Франківського міськвиконкому, UA-EUPOS/ZAKPOS мережа активних GNSS станцій, SystemSolutions.

Організаторами конференції виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія наук України, Міністерство екології та природних ресурсів України, Івано-Франківська обласна рада, Івано-Франківська обласна державна адміністрація, ІФНТУНГ.

В роботі конференції взяв участь завідувач відділу нашої установи, д.е.н., проф. Хлобистов Є.В. Він у своєму виступі зазначив доцільність всебічного вдосконалення механізмів та засад державної екологічної політики на принципах сталого розвитку, надав свої пропозиції до тексту рекомендацій конференції для органів виконавчої та законодавчої влади.

Тексти доповідей учасників конференції, фото- та відеоматеріали роботи конференції розміщенні на сайті цього заходу за посиланням: http://nung.edu.ua/news