17 березня 2017 року

07:49:10 17.03.2017 Назад

ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, КАДАСТРУ ТА УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ»

16 березня 2017 року на кафедрі землеустрою та кадастру Інституту екологічної безпеки Національного авіаційного університету відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні технології землеустрою, кадастру та управління земельними ресурсами», присвячена Дню землевпорядника України.

Заступник директора ДУ ІЕПСР НАН України з наукової роботи д.е.н., проф. Бистряков І.К. взяв участь у роботі конференції та виступив з науковою доповіддю на тему «Формування фінансово-економічного механізму управління територіальними природно-господарськими комплексами».

У роботі заходу взяли участь провідні фахівці в галузі землеустрою та кадастру, представники Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Департаменту земельних ресурсів КМДА,  Національної академії наук України, науково-дослідних інститутів, Державного космічного агентства України,  державних та приватних організацій, громадських спілок, представники вищих навчальних закладів України.