30 вересня 2013 року

16:28:02 27.09.2013 Назад

ІЛЕЙ АКАДЕМІКА НАН УКРАЇНИ О.М. АЛИМОВА

 

alimov 

ЮВІЛЕЙ АКАДЕМІКА НАН УКРАЇНИ О.М. АЛИМОВА

 

    30 вересня 2013 року виповнюється 90 років від дня народження відомого вченого-економіста, доктора економічних наук, професора, академіка Національної академії наук України, завідуючого відділом стратегічного потенціалу сталого розвитку ДУ ІЕПСР НАН України

 

 ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА АЛИМОВА

 

академіка Академії екологічних наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата державної премії України в галузі науки і техніки, лауреата премії ім. А. Г. Шліхтера НАН України, полковника у запасі, ветерана та учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни.

Дирекція, вчена рада, профспілковий комітет від імені трудового колективу ДУ ІЕПСР НАН України у день Вашого ювілею, дорогий наш Олександре Миколайовичу, зичить Вам щирі й теплі вітання та найкращі побажання!

Ми знаємо Вас як мудру, талановиту, неординарну людину – Вашим досвідом, інтелектуальним та духовним потенціалом, успіхами й досягненнями по праву може пишатися не лише Національна академія наук України, а й уся наша могутня Батьківщина.

Завдяки наполегливій творчій праці, високому професіоналізмові, відповідальному ставленню до роботи Ви здобули визнання та повагу колег, науковців як в Україні, так і за кордоном.

Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є належним прикладом для тих, хто працює поруч із Вами. Ми раді вітати Вас із гідно прожитими літами та хочемо побажати невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення й творчих перемог. Зичимо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої душі.

 

Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної наукової діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

 

фотозвіт заходу 

 

Нових Вам щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг!!!