21 вересня 2016 року

15:28:52 21.09.2016 Назад

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ТЕХНОЛОГІЙ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБОРУ І ПЕРЕРОБКИ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ «WASTE MANAGEMENT 2016»

13–14 вересня 2016 року у м. Київ в приміщенні Торгово-промислової палати України відбулася Міжнародна виставка технологій та обладнання для збору і переробки твердих побутових відходів «Waste Management 2016», в якій узяли участь науковий співробітник відділу природно-техногенної та екологічної безпеки Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» к.е.н. Омельяненко Тетяна Леонідівна та старший науковий співробітник цього ж відділу к.е.н., с.н.с. Маковецька Юлія Михайлівна.

Захід був спрямований на залучення інвестицій у галузь, зміцнення зв’язків, взаємодії, співпраці між представниками сектору поводження з твердими відходами: постачальниками обладнання і технологій, операторами ринку ТПВ, промисловими компаніями, ритейлерами, виробниками товарів в упаковці, державними структурами й фінансово-інвестиційними організаціями.

Омельяненко Т.Л. виступила під час семінару «Європейський досвід поводження з ТПВ та поточна ситуація на ринку України» з доповіддю «Перспективные направления развития сферы обращения с ТБО в контексте евроинтеграционных процессов и реальные возможности Украины».

У роботі заходу взяли участь представники Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального розвитку України, Європейського банку реконструкції та розвитку, Національної академії наук України, вчені і практики України, Румунії, Польщі, Хорватії, США, представники Міжнародної асоціації твердих відходів (ISWA), українських асоціацій та компаній, діяльність яких пов’язана з відходами.