16 грудня 2015 року

22:29:08 16.12.2015 Назад

СЛУХАННЯ КОМІТЕТУ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ НА ТЕМУ: «РЕФОРМУВАННЯ ПРИРОДООХОРОННОЇ ГАЛУЗІ: ЗМІНА СИСТЕМИ НАГЛЯДУ ЗА ДОТРИМАННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА»

16 грудня 2015 року директор ДУ ІЕПСР НАН України академік НААН України Хвесик Михайло Артемович, заступник директора інституту з науково-організаційної роботи, д.е.н., проф. Голян Василь Анатолійович, учений секретар інституту, к.е.н., с.н.с. Коваленко Андрій Олексійович взяли участь у слуханнях Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України на тему «Реформування природоохоронної галузі: зміна системи нагляду за дотриманням законодавства».

З доповідями в обговоренні виступили: голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України, народний депутат Томенко Микола Володимирович, заступник голови Комітету Недава Олег Анатолійович, представники Державної екологічної інспекції України, Державного агентства водних ресурсів України, Державного агентства рибного господарства України, Державного агентства земельних ресурсів України, а також представники інших органів державної влади, наукових установ, вищих навчальних закладів, громадських організацій.

Науковцями ДУ ІЕПСР НАН України було надано пропозиції до проекту рішення слухань. За результатами слухань схвалено рекомендації.

Фотозвіт про парламентські слухання буде розміщено на офіційному веб-порталі Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України.