25 вересня 2015 року

19:23:01 25.09.2015 Назад

СКАЙП-ФОРУМ «США-УКРАЇНА»

21 вересня 2015 року д.е.н., проф. Бистряков І.К. та к.е.н., доц. Клиновий Д.В. прийняли участь у Скайп-форумі «США-Україна» за темою:  «Successfully Engaging Support for the Economic Funding of Security and Development» – «Успішне залучення підтримки для економічного фінансування забезпечення безпеки та розвитку», який відбувся в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова.

У роботі Скайп-форуму взяли участь фахівці США, Посольства України в США, економісти, викладачі та студенти Українсько-американського гуманітарного інституту «Вісконсінський міжнародний університет (США) в Україні», Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, науковці Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», Державної установи «Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України» та інших наукових установ і вищих навчальних закладів м.Києва.

У виступах фахівців на Форумі було наголошено на необхідності забезпечення екологічної, економічної, інформаційної та іншої безпеки при проведенні децентралізації сфери державного управління в Україні.

В рамках Форуму  д.е.н., проф. Бистряковим І.К. та к.е.н., доц. Клиновим Д.В. підготовлено і представлено науково-аналітичну доповідь «Децентралізація: безпека та сталий розвиток  сільськогосподарського простору». 

Гіперпосилання: http://www.wiuu.edu.ua/uk/skajp-forum-z-ekonomichnih-ta-politichnih-pitan/