8 липня 2015 року

23:34:30 08.07.2015 Назад

СЕМІНАР ЩОДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ЗМІН ТА ДОПОВНЕНЬ ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ОСНОВНІ ЗАСАДИ (СТРАТЕГІЮ) ДЕРЖАВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ НА ПЕРІОД ДО 2020 РОКУ»

25 червня 2015 року співробітники ДУ ІЕПСР НАН України доктор економічних наук Хлобистов Є.В., кандидати економічних наук Коржунова Н.В., Сакаль О.В., Сухіна О.М. взяли участь у семінарі щодо громадського обговорення проекту змін та доповнень до Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року».

Захід був організований Міністерством екології та природних ресурсів України за підтримки проекту технічної допомоги ЄС «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у впровадженні Секторальної бюджетної підтримки» (далі – проект СПБ) (Великий конференц-зал НАН України, вул. Володимирська, 55, м. Київ), в ньому взяли участь близько п’ятдесяти представників районних адміністрацій, бізнесу, вищих навчальних закладів та екологічних громадських організацій.

Учасники ознайомилися з проектом документу, обговорили окремі положення та домовилися про подання письмових пропозицій.