1 квітня 2015 року

12:11:37 01.04.2015 Назад

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ ТА СТУДЕНТІВ, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА «УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ»

31 березня 2015 року співробітники відділу проблем економіки земельних і лісових ресурсів ДУ ІЕПСР НАН України к.е.н. Сакаль Оксана Володимирівна і к.е.н. Третяк Наталія Антонівна взяли участь з доповіддю «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади в Україні» у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, присвяченій Дню землевпорядника «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади», яка відбулася в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ, вул. Васильківська, 17, корпус 6).

На конференції обговорювались перспективні напрямки розвитку земельних відносин та завершення земельної реформи, охорони земель, економіки землекористування, оцінки земель та топографо-геодезичного забезпечення землевпорядних робіт та визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади.