8–9 жовтня 2014 року

20:13:01 10.10.2014 Назад

Третій Міжнародний Форум для сталого розвитку бізнесу «GREENMIND»


8–9 жовтня 2014 року учені ДУ ІЕПСР НАН України – доктор економічних наук, професор В.С. Міщенко, кандидати економічних наук Ю.М. Маковецька, Т.Л. Омельяненко, О.В. Сакаль, Н.А. Третяк – взяли участь у роботі ІІІ Міжнародного форуму для сталого розвитку Green Mind (м. Київ, Торгово-промислова палата України, вул. Велика Житомирська, 33).

Учасниками форуму виступили представники міжурядових і міжнародних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій, науки і бізнесу України, країн Європи й США. Програма форуму включала проведення чотири основні пленарні сесії, а також проведення тематичних заходів у форматі засідань «за круглим столом», семінарів-тренінгів та презентацій.

На засіданні круглого столу «Базова екологічна оцінка: світові практики в Україні на прикладі Юзівської ділянки» обговорювались проблеми повноти оцінювання фонового стану екологічного і соціального середовища Юзівської ділянки.

Детально висвітлювалися питання політики та розвитку законодавчої бази у сфері ресурсоефективного та більш чистого виробництва, а також практичні й методологічні аспекти впровадження постійно діючої системи більш чистого виробництва на підприємствах України.

      На пленарній сесії «Ділова досконалість та сталий розвиток бізнесу» презентовано сучасні європейські концепції ділової досконалості, а представники провідних вітчизняних підприємств поділились практичними та методологічними аспектами впровадження постійного удосконалення.